22.11.06

 

Al cinema des del 17 de novembre

Si vols conèixer els estrenes de cinema pica a: zinema.com

 

2ª part de "El gatopardo"

Tal com es va quedar a la sessió d’abans avui a les 16,30 hores es projectarà la 2ª part de “El gatopardo”; a continuació tindran la paraula els assistents per a iniciar e intervenir al col·loqui.

15.11.06

 

Primera part "El gatopardo"

Desprès d’ajornar la sessió del dia 8 de novembre per les inclemències de l’oratge, avui ens hem reunit els membres del grup “Cinema i aula” i per majoria hem decidit realitzar a aquesta sessió el comentari de la pel•lícula i visualitzar mitja part, i tornar-nos a reunir el proper dimecres 22 de novembre a la mateixa hora (16,30) per acabar de visualitzar-la i fer el col•loqui pertinent.

Joan Garí, professor de valencià de l’I.E.S. Honori García de la Vall d’Uixò, ha sigut l’encarregat de fer el comentari de “El gatopardo”. Desprès de destacar els trets més importants de la pel•lícula i del seu director Luchino Visconti (al centenari del seu naixement) ha fet una curiosa al•lusió a la utilització del vent, com a símbol de renovació tant al film com a les cançons de Bob Dylan (Blowin in the wind) i de Raimon (Al vent), que curiosament varen veure la llum el mateix any de la pel•lícula, 1963.

13.11.06

 

Al cinema des del 10 de novembre

Si vols conèixer els estrenes de cinema pica a: zinema.com

 

Aquesta setmana: El gatopardo

El dia 8 de novembre es va suspendre la projecció de la primera part de la pel·lícula “El gatopardo”. El proper dimecres els assistents determinaran si la projecció, el comentari i el col·loqui d’aquesta pel·lícula es fa tot en una sessió o en dues.

Si vols consultar la fitxa tècnica o veure els fotogrames destacats pica a: "filmax.com"

8.11.06

 

Ajornada la sessió d'avui

La sessió de cinema d'avui (dia 8 de novembre) queda ajornada al dia 15 (proper dimecres) per les inclemències de l'oratge.

7.11.06

 

PEL·LÍCULES EN CARTELLERA ALS CINES


1- El laberinto del Fauno
2- The Guardian
3- Yo, Tu y ahora Dupre
4- La dalia negra
5- Wickerman
6- Yo soy la Juani
7- El diablo viste de Prada
8- Los Borgia
9- El Corral
10-Infiltrados
11- Va a se que nadie es perfecto
12- Gal

This page is powered by Blogger. Isn't yours?