28.1.07

 

Desayuno con diamantes


El dia 31 de Gener a les 16,30 hores es projectarà a l’Institut Honori Garcia de la Vall d’Uixó el film “Desayuno con diamantes” de Blake Edwards. L’encarregat de presentar i comentar el film serà Jorge Martínez de Tejada, professor de grec de l’Institut Honori García de la Vall d’Uixó. Els materials que ha preparat els pots llegir ací


11.1.07

 

"Trono de Sangre"

Manuel Ramón Aguilar, Llicenciat en Comunicació audiovisual i professor d’anglès de l’Institut Botànic Cavanilles de la Vall d’Uixó ha sigut l’encarregat de fer el comentari de “Trono de Sangre”.
Desprès de parlar sobre el director de la pel•lícula, Akira Kurosawa, de les dues grans tendències del teatre japonés, Nô i Kabuki, i de l’adaptació literària de Macbeth de Shakespeare al Japó feudal, ha destacat els trets més importants de la pel•lícula des de la mirada de un professional dels mitjans audiovisuals.

8.1.07

 

El proper dimecres "Trono de sangre"

El dia 10 de Gener a les 16,30 hores es projectarà a l’Institut Honori Garcia de la Vall d’Uixó el film “Trono de Sangre” de Akira Kurosawa. L’encarregat de presentar i comentar el film serà Manuel Ramón Aguilar, Llicenciat en Comunicació audiovisual i professor d’anglès de l’Institut Botànic Cavanilles de la Vall d’Uixó. Els materials que ha preparat els pots llegir ací .



Si vols consultar la fitxa tècnica o veure els fotogrames destacats pica Cine club OBI WAN


This page is powered by Blogger. Isn't yours?